Ny Vecka...

2009-09-15 / 11:10:48









Tisdag...
Så har man jobbat helgen, orkar...
Så det mesta av helgen har bestått av att sova, æta, jobba..
Igår var så en ledig dag...Den fyller man lætt av olika husgøromål..Handla in osv..
Hade en ny kund igår, en kund med en "tom" kropp;-)
Efter ca 2½ timme så var kroppen inte tom længre, en vacker slingad blomma pryder nu hennes høft..;-)
Nå, livet i allmænhet e bara snusfint;-)...Dottern fick piercat sin navel førra Fredagen och det ser fint ut & læker bra, stolt & glad var hon efteråt:)
Grabben har varit sjuk i halsfluss hela førra veckan, så medikamenter och "pip" ægnade vi oss åt den veckan*s*
Min kæra kollega e hemma & sjukar sig...Har haft en J-Æ helg, så hon e mycket saknad hær på jobb:(

Nå, 1st veckan på 1300 har funkat fint..-3kg..Kan inte vara annat æn nøjd, fast man vill att det igentligen bara førsvinner øver en natt..
E førvånad øver hur det bara har gått upp..Upp..& upp..Samtidigt så vet jag i mitt stilla sinne att det blir så nær man halkar efter & slutar ha koll på saker och ting..
Tror att punkten var satt då man inser att INGA av ens jeans passar en længre och man e byxløs infør Høsten..Fuck, sæger jag bara!
ALDRIG...
har det gått så långt..Men att sitta & græmma sig i det, nyttar Noll..Så fast det e en aning omfattande att hålla koll på allt, så ser resultatet ut att finnas dær..Och det økar bara på lusten att fortsætta..;-)

Ler nær jag tænker på att min ælskade make alltid ler mot mig & sæger att "Du e så fin" fast att man kanske inte alltid kænner sig sån..Men det ger en varm kænsla i kroppen av vælbehag, fast man har en del som har hængt sig på ens kropp..(mot min vilja)..Ha ha
Så mullig, fet, stor, medium, kalla det vad du vill, det finns folk som Ælskar en obehindrat och grænsløst ændå..det behøver man inte væga 50 kg før att få kænna;-)

Jag har fått uppfattningen om att om man har en stor personlighet och fångar folk, så ser dom igentligen inte hur man ser ut..kroppsligt, kanske har jag fel men så har jag fattat det..Utan fastnar før den man e...
Tror att om folk bara tittar på hur ens kropp e formad & då bildar sig en uppfattning om hur man e, så e man nog lite snevriden på den..
I min værld så e ens personlighet den som slår mest..På alla sætt & vis...
Hur Du ær, e så jag kommer ihåg Dig...
Nå, alla kan inte Ælska Mig*Lol*..Så jag nøjer mig med dom som gør det...Fint nog;-)

Over & out...

Vera Pain

 

 

/Judge Me, and I will prove You Wrong
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se