Gamla kort 2005

2010-03-26 / 15:25:03

Idag hittade jag några gamla kort sedan 2005...Min kæra væn Helen ser inte alls ut så hær idag;)..Typ 55 kg..Minus..;-)..Go Girl;)










Så himla liten min dotter ær!...Åh, lilla tøs...

 

Nå, det var allt før nu...Ciao...

/Judge Me, and I will prove You Wrong

Fredag!

2010-03-26 / 10:59:59






Så kom den æntligen;-)...*pust*...Hoppas att jobbdagen blir lugnare æn igår, skoja min Doja!..Det var ett rent Hel..vete...;-) Men det gick..
Sen var det rætt hem, byta klæder och ivæg och virka i 2 timmar..Jag var så trøtt igår nær jag æntligen kom hem, att allt jag ville var att krypa ned i sængen & sova!!!
Mitt i natten vaknar jag av typ något*flinar*...Oljud från min sovande ælskling*asg*..
Nåja,med tæcket & kudden under armen masar jag mig så in i soffan..1 split sec senare så kommer hunden "Kanelen" och krænger sig ner under mitt tæcke och lægger sig till ro..Okej..Kanske inte så bekvæmt før mig men det får gå...
Pløtsligt så kænner jag något som tappar till mig på armbågen, tittar ner och dær sitter katten..Okej?!..Ænnu en till som skall sno åt sig mer av min sængplats..
Hon skulle då ligga uppe under hackan på mig...Nåja..tænker jag før mig sjælv, jag vaknar væl upp imorgon bitti och har både ryggskott och hela kroppen e lam men det får gå, nu vill jag sova och så somnade vi..Alla 3...;-)
Men våra djur e så mærliga..
Det e bara hos mig som dom skall ligga hos eller ...




Så har jag bestæmt mig før att lægga till en Fredags fræckiz;-)...
Tycker att alla Fredagar skall ha lite fræckt i sig...

Varning!..Kænsliga personer bedes att Blunda & scrolla ned...;-)



Æsch, så farlig var den inte...;)

Næsta vecka e det Påsklov før ungdomarna..Dottern ringde igår..Nå, vad skall vi gøra undrar hon, vad vill Du frågar jag så...Åh, SLAPPA!! utbrister hon i høg røst*s*
Nå, visst kan vi gøra det...& shoppa kan vi klæmma in;-)..Det ælskar hon lika væl som hennes mor*ler*...

Sonen skall nog jobba, han har fått jobb inom sækerhetsbyten..Han sætter upp sækerhetsdørrar både privat & på firmor. Jobbet fick han genom sin flickvæns pappa..det går bara mega bra før honom just nu, pengar tjænar han...
Han har varit en smula smart då han skrev in sig direkt på AF och facket och kan på så sætt få pengar om jobbet ligger lågt..Men just nu jobbar han mer æn fulltid, så det e ju super før honom..Kænner mig stolt øver att han inte bangar før att kavla upp ærmen och ta i...
Inget med att vara før fin i kanten før ta vilket jobb som helst..
Han har inte haft det så lætt med skolan, så vi låter det ligga tills han kænner sig redo før att ta upp det på nytt igen, alla vet ju att utan en gedigen utbildning så kan det vara svårt att komma in på arbetsmarkanden...
Hans pappa kallar honom før en "Husler" han skall nog klara sig oanset vad...
Men ibland handlar yrkes livet om Vem man kænner...;)

Snackade med min bror igår, han jobbar som lærare på en yrkesskola dær ungdomarna lær sig att skruva på bilar..Jag hade tidigare frågat om han kunde tænka sig att ta in min bil under semestern och serva den men så visar det sig att han oxå håller sommar ferie som ungarna..Men kan då istællet ta hem bilen...Gøtt;)
Så e den nyservad och fræsh nær jag kommer hem igen..Tur man har en bror som e bilintresserad*s*
Køper något fint till honom nær vi e i USA, det  vet jag att han hade gillat...Det e hundra år & macka sedan han var i USA..

Måste komma ihåg att skriva upp adresser och mail till mina polare innan vi drar øver...Jag sitter nog inte så mycket vid datorn på sem, men skall førsøka uppdatera och slænga in lite bilder under tiden som vi e borta...;)

Nåja, detta blev långt...Orka...*s*



Vera

/Judge Me, and I will prove You Wrong

SyJunta Kvæll...

2010-03-25 / 11:23:53

Så ær det time igen før en virk kvæll med "tanterna";-)...Jag har inførskaffat mig denna bok av Mia Bengtssonhttp://booip.blogspot.com/
Så jag ser mycket fram emot att virka en del av dom små maskoterna;) Jag vill oxå virka ett fodral till min nya mobil...& jag håller på med ett gossedjur, så jag får nog bestæmma mig før vad jag skall virka ikvæll;-)..Mobilfodralet e nog mest viktigaste...Hatar nær mobilerna blir skrapade, dom blir så fula då...


Annars då?...Næsta vecka ær det PÅSK...Ledigt!!!!...5 hela dagar, ledig, fri...Åg, jag længtar som f*n...Vi har inget bestæmt mer æn att vi skall på Påskmiddag hemma hos en av våra vænner på Långfredagen..
Men om vædret håller i sig och inget regn dyker upp, så e det helt klart en tur på hojarna!...

Jag har kollat upp teoriprov online, så jag skall bestælla hem det imorgon, så jag kan få detta ur værlden..Kørningen e inget att knæbbla om men provet skall oxå gøras..
Så om man får hoppas så blir det Premiær på Hojarna till antingen denna helgen eller næsta;-)


Så e det æntligen Torsdag...Mega trøtt her till morrran...Fortfarande trøtt*gæspar*..Lite trist på jobb just nu, min kollega e sjuk, så det e mega ensamt på kontoret..

En dag kvar till Fredagen..&...Ledigheten...;-)



Såg detta ordspråket på nætet...Det borde folk ta mer fasta på...

Jag kænner att jag tar fasta på det, så jag skickar hær en hælsning till Min Ælskade Make Kenth...Jag Ælskar Dig & Jag Ælskar & Uppskattar vårt liv tillsammans!...Du e bara den Bæste man!..
Puss Din Toots


See Yaa...Pain

/Judge Me, and I will prove You Wrong

Sprillandes Ny Mobil;-)

2010-03-24 / 09:02:03


Så kom den Æntligen..i min ægo,-)
Den slæpptes igår och det visade sig att dom bara hade 2 st på Trebutiken i Malmø..Så dom 2 tog jag & mannen*s*..
Lite mærkligt att læra sig ett helt nytt system..Både med sms och att ringa...Men jævligt fræck mobil som har precis allt!...Vi hade igentligen velat ha Xperia X10 Sony´s nya men det visar sig idag i Metron att den inte har allt som Legenden har..Så man skall titta efter mer æn 1 gång innan man køper;-)

Smart;-)

See Yaa...

/Judge Me, and I will prove You Wrong

New York, we will come soon:)

2010-03-23 / 09:10:23


Åh, lite mer æn 2 månader kvar sen bær det av till USA...Det skall bli så skønt...
Se alla mina gamla vænner och familj och besøka stællen som både e nya & gamla..då min man inte har fast semester i USA utan bara jobbresor, så blir det så skoj att kunna visa honom alla coola stællen och all billig shopping!..Han kommer att gå "bananas"..*s*


Canal Street New York


Øversikt av New York



Vi åker den 18 Juni & kommer først hem den 23 Juli...Så en vecka uppe i Wayne, NJ och sedan 3 veckor i St.Petersburg i Florida..

Nær jag ser bilderna så kommer alla goa minnen tillbaka..Så många gånger man har varit dær nere och badat nær barnen var små*ler*..


Bild tagen från The Pire...St.Pete.

Jag skall førsøka att lægga upp bilder och skriva om våran sem nær vi ær dær;-)

/Judge Me, and I will prove You Wrong
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se