SyJunta Kvæll...

2010-03-25 / 11:23:53

Så ær det time igen før en virk kvæll med "tanterna";-)...Jag har inførskaffat mig denna bok av Mia Bengtssonhttp://booip.blogspot.com/
Så jag ser mycket fram emot att virka en del av dom små maskoterna;) Jag vill oxå virka ett fodral till min nya mobil...& jag håller på med ett gossedjur, så jag får nog bestæmma mig før vad jag skall virka ikvæll;-)..Mobilfodralet e nog mest viktigaste...Hatar nær mobilerna blir skrapade, dom blir så fula då...


Annars då?...Næsta vecka ær det PÅSK...Ledigt!!!!...5 hela dagar, ledig, fri...Åg, jag længtar som f*n...Vi har inget bestæmt mer æn att vi skall på Påskmiddag hemma hos en av våra vænner på Långfredagen..
Men om vædret håller i sig och inget regn dyker upp, så e det helt klart en tur på hojarna!...

Jag har kollat upp teoriprov online, så jag skall bestælla hem det imorgon, så jag kan få detta ur værlden..Kørningen e inget att knæbbla om men provet skall oxå gøras..
Så om man får hoppas så blir det Premiær på Hojarna till antingen denna helgen eller næsta;-)


Så e det æntligen Torsdag...Mega trøtt her till morrran...Fortfarande trøtt*gæspar*..Lite trist på jobb just nu, min kollega e sjuk, så det e mega ensamt på kontoret..

En dag kvar till Fredagen..&...Ledigheten...;-)



Såg detta ordspråket på nætet...Det borde folk ta mer fasta på...

Jag kænner att jag tar fasta på det, så jag skickar hær en hælsning till Min Ælskade Make Kenth...Jag Ælskar Dig & Jag Ælskar & Uppskattar vårt liv tillsammans!...Du e bara den Bæste man!..
Puss Din Toots


See Yaa...Pain

/Judge Me, and I will prove You Wrong
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se