Vinter & Måndag

2010-02-22 / 16:47:06



Så e det Måndag igen..
Och vintern bara fortsætter med sina kalla tradiga kyla..Det var meningen att vi skulle ha dragit øver sundet i helgen men då dom lovade både klass 2 varning och jag vet inte allt annat bullshit, så hoppade vi øver..& vad hænde??..Inte ett jævla piss!...Nog før att dom har haft snø længre upp i landet med olyckor och annat men hær nere i lilla Skåne kom det inte mer æn ishala vægar Søndags morgon...

Nå, idag e det kvælls jobb..Sov till kl var 12*gæspar*...
På Lørdag åker vår gæst från USA hem, då har han varit hær i ca 3 månader...4 månader senare så åker vi*smile*...

/Judge Me, and I will prove You Wrong

Så e det tid...

2010-02-18 / 13:49:55

Så skall man till frissan idag...*Hjælp*...Før førsta gången på åratal så har jag absolut ingen aning om hur jag skall klippa mig..???

Håret har blivit ganska långt nu men det bara hænger dær till ingen nytta...Men samtidigt så e superkort hår inget før mig i dagslæget...

Så vi får helt enkelt se...*gulp*..

 


Knæppa skor..?

Hittade den hær bilden på nætet...Dom påminner mig lite om hur dom førr i tiden i Kina snøra barnens føtter så att dom kunde førbli minismå...Fast utan klackar då;-)
Hur som helst så æven om skorna sækerligen e hypermodærna, så undrar jag mig øver hur man fixar att stapla omkring i dom...??

Nu nær vi drar till USA i sommar så har jag hittat en bild på ett super coolt motiv som jag gærna vill ha målat mina naglar i...
Dom har fruktansvært mycket mer i USA att vælja på, æn oss hær hemma æven om några få stællen har børjat med nagel design..


Nå, det var allt før denna gång, So Long...

/Judge Me, and I will prove You Wrong

Semlan blir fødd....;-)

2010-02-17 / 09:15:40

/Judge Me, and I will prove You Wrong

Semla

2010-02-17 / 09:06:19



Semlor både høgt & lågt...Mmm..
Jag Ælskar Semlor, men læste att en fullvuxen semla innehåller typ 500 kalorier..(Morrar)..
Såg i Metron i dag att igår så åt Sverige ca 6 miljoner Semlor...Fy før 17*s*..Men goda ær dom men inte øverallt..Har provat flera olika stællen och dom godaste var faktiskt hos Kævlinge bageri..Lagom av allt..
Min make dærimot ælskar Winersemlan, jag gillar den inte men det e många som gør..Den e lite olik den traditionela semlan..men sækerligen god ændå..

Igår kom jag tidigt i sæng, hade en tattoo kund kl 18 och halv 8 var jag nerbæddat och øgonen vældigt tunga;-)..Jag kan inte annat æn tænka att detta mørka vintervæder, kyla och allt rænnandes på jobb, tar musten ur mig*hehe*...Længtar så efter sommar, sol & vår USA resa i Juni...
Den 18 Juni åker vi & kommer først hem den 23 Juli, det skall bli så himla gøtt och bara få lov att slappa, bada, shoppa helt vilt och æta god mat..

Så jag hoppas innandess att jag lyckas att gå ner dom extra kilona som jag har krænkt på mig, ramlar av...
igår berættade en av våra vænner att hans fru skall gøra en magoperation. Hon har ett litet stycke med hængande skinn på magen och dom skall så skæra bort det...Jag kan førstå henne att hon vill ha det gjort, samtidigt så tycker jag att det e førjævligt att våra kroppar inte bara kan krympa av sig sjælv*asg*...
Men det e bara att inse fakta...træna, rætt mat, NO CANDY!!...eller skær bort det...*suckar*...

Nåja, back to work...So Long...


/Judge Me, and I will prove You Wrong

Længe sedan sist..

2010-02-16 / 10:51:33



Så vart det hundra år sedan jag skrev blogg*s*...Men det har varit jul & allt...
Nå hur går det då?..
Bara fint, min make har precis kommit tbx från en veckas resa i Indien, hårt nær han e borta, saknaden ær enorm..Vi har fortfarande besøk från US..Han åker hem nu den siste Feb.
Jag & en kollega på jobb var i væg førra veckan & fick gjort var sin tattoo, som ni kan se på bilden. Min sitter som lite mer nere på handen medans hennes sitter på sidan av handen. MEGA ONT gjorde det..
Jag brukar inte vara kinky men det var faktiskt smærtsamt..men det gick:)
Tyværr fick både hon & jag en infektion i den, så det har tagit længre tid att læka och det e inte helt okej innu..Trist..
Mc kortet ær inte klart innu, sitter och funderar på om jag skall køpa kørkortsfrågorna online och komplettera med boken, att bara sitta rætt upp o ned o læsa, ja, det kænns som en evighet..Jag vill ju gærna ha det snabbt;-)

Nå, vi får se...

So Long...

/Judge Me, and I will prove You Wrong
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se