Semla

2010-02-17 / 09:06:19



Semlor både høgt & lågt...Mmm..
Jag Ælskar Semlor, men læste att en fullvuxen semla innehåller typ 500 kalorier..(Morrar)..
Såg i Metron i dag att igår så åt Sverige ca 6 miljoner Semlor...Fy før 17*s*..Men goda ær dom men inte øverallt..Har provat flera olika stællen och dom godaste var faktiskt hos Kævlinge bageri..Lagom av allt..
Min make dærimot ælskar Winersemlan, jag gillar den inte men det e många som gør..Den e lite olik den traditionela semlan..men sækerligen god ændå..

Igår kom jag tidigt i sæng, hade en tattoo kund kl 18 och halv 8 var jag nerbæddat och øgonen vældigt tunga;-)..Jag kan inte annat æn tænka att detta mørka vintervæder, kyla och allt rænnandes på jobb, tar musten ur mig*hehe*...Længtar så efter sommar, sol & vår USA resa i Juni...
Den 18 Juni åker vi & kommer først hem den 23 Juli, det skall bli så himla gøtt och bara få lov att slappa, bada, shoppa helt vilt och æta god mat..

Så jag hoppas innandess att jag lyckas att gå ner dom extra kilona som jag har krænkt på mig, ramlar av...
igår berættade en av våra vænner att hans fru skall gøra en magoperation. Hon har ett litet stycke med hængande skinn på magen och dom skall så skæra bort det...Jag kan førstå henne att hon vill ha det gjort, samtidigt så tycker jag att det e førjævligt att våra kroppar inte bara kan krympa av sig sjælv*asg*...
Men det e bara att inse fakta...træna, rætt mat, NO CANDY!!...eller skær bort det...*suckar*...

Nåja, back to work...So Long...


/Judge Me, and I will prove You Wrong
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se