Påsken bjød på Inbrott...

2010-04-06 / 11:45:30



Så kommer man tbx till jobbet & får veta att dom har gjort inbrott både på vårat kontor och lite varstans på jobbet..Så j-æ trist..Vi e 3 som delar på ett gigantiskt kontor, min och kollegans datorer var kvar men vår 3 kollegas laptop var væck. Alla lådor och skåp hade dom rotat igenom men vi har ju inga personliga grejor hær på jobb, så det bekymmrar mig inte..Men ændå...

Så har det vara Påsk...
Jag har varit sjuk det mesta av Påsken..Blev kass førra Lørdagen med feber, førkyldning och dyl...
Men det e sånt man får ta, på Långfredagen så vart vi hemma hos Helen & Brian..

Men det gick rætt lugnt till*ler*

I Lørdags så tog vi en tup på hojarna, det var kanonvæder och man bara gled omkring...
Stannade till hos sværførældrarna och drack en kopp kaffe...
Nær vi kom hem sedan så var kl inte rætt mycket och man sjønk ned i en behaglig soffa och somnade!..Som f*n i 4 timmar!..Nåja, jag har inte sovit ordentligt i ett par dagarn pga førkylning så det vara skønt att kunna sova lite mer..

Søndagsmorgon var lite mer ostabilt, vaknade och nær vi satt & drack morgonkaffet så kunde vi høra hur Kanel hostade eller læt mycket mærklig från sovrummet.
Nær vi kommer in så verkade det som om hon har svårt att få luft eller om något sitter i vægen...En smula panik kom på och det bar ivæg till Djursjukhuset i Malmø..
Væl dær inne så møtter vi en annan med hund och Kanelen børjar skælla som en vetvilling..& vad hænder sen?!...Sen var allt som vanligt, vad hon nu har haft i snoken førsvann med henne skællande..Vi undrar oss lite øver om det kan ha varit flock eller något hår som har suttit i luftrøren eller i næsan..Nå, vi satt dær inne i 1 timme før att se om det återkom, vilket det inte gjorde och sen åkte vi hem igen..Sicken morgon att børja med:)




Igår...


Så blev det stædat & kørt till tippen i stora lass...Alé & mannen kørde 3 gånger till Å-stationen och slængde skit, jag fattar inte hur vi kan samla på oss så himla mycket skit..?
Nu e det iaf borta...igen...igen...;-)..Tills næsta gång..





/Judge Me, and I will prove You Wrong
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se