Mycket har hänt...

2010-10-19 / 15:41:46

Så ligger jag här hemma och har/e sjuk...Sjuk & sjuk...?..Jag vaknade natten mellan Söndagen/Måndagen och hade typ mega ont i magen, nästan som tarmvred...Det kom & gick och jag låg där och fattade ingenting...Jo, att det gjorde ont..Illamåndet kom som ett brev på posten..Men det blev bara ett illamående inget mer..Tack & lov!..
Jag fullkomligt HATAR att spy...Men vem gör nok inte det..
Så det blev till att ringa jobb och bli hemma..
Hela Måndagen låg jag bara i sängen o glodde på tv & sov...Nästan samma idag men nu har jag tagit mig upp i soffan där upp och kan ligga med laptopen i knäet och spela lite yatzy, så att tiden går iaf...

Idag har jag iaf ringt om en tid till barnmorskan, jag tror.."viskar" att jag har kommit i klimafuckingteriet...Usch..
Jag har aldrig varit speciellt intresserad av hur det igentligen funkar, så jag vet inte hur man skall ha det..Men jag vet hur jag sj har det nu och det e inte "normalt"..Sen o andra sidan e jag allt annat än normal så hur fan kan det då bli..?

Helgen har gått..Till att åka 3 gånger till tippen och slänga skräp..ibland e det tokigt med att man har hus, inget kan man bara slänga här hemma, allt skall samlas och köras till tippen..
Nå, trädgården e klart för höstvilan, det e bara gräsetkvar..Sen e slut för denna säsongen..
Poolen stänger nog maken nästan helg, den skall ned i 10 g innan man kan stänga den o lägga på plåtarna..
Vi har faktiskt bara hunnit i bada i den 1 enda gång denna sommaren, precis efter vi kom hem från USA. Men sen o andra sidan så badade vi så mycket i Florida att vi inte har saknat det..
Nästa sommar blir vi nog hemma, lite camping..Så då kan man bada desto mer:)

Madde piercade tungan i Lördags, jag har nog aldrig sett henne så himla rädd*ler*..Hon ville så gärna men var så rädd att det skulle göra ont...
Nå, hur som helst så gick det så fint och det blev gjort, o hon var mega glad efteråt...

Idag har jag satt ut en annons på våra katter..Nu orkar vi inte mer och jag hoppas innerligt att det e någon som kan ta dom..Annars så får jag vända mig till Djurent vänner men dom har nog svårt att ta dom eftersom det finns en uppsjö av hemlösa katter..Men man kan alltid hoppas..

Soo Long... 

/Judge Me, and I will prove You Wrong
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se