Livs Kärlek..

2013-03-19 / 13:30:00

Har fått lite frågande kommentarer om vad jag anser om Livs Kärlek, så jag kommer att skriva lite om vad jag tycker o tänker om det..

 

Du vet att du träffat den rätta när din partner älskar dig för den du är. 

Jag vet att det låter som en kliché, men som många andra klichéer så är det faktiskt sant.

Ditt livs stora kärleks” beundran för dig är kraftfull - din blotta existens får din partner att tappa andan. Din partner beundrar de val du gjort i livet, din partner tycker du är smart, sexig, härlig att umgås med och helt enkelt fantastisk.

Du behöver aldrig imponera på ”den rätta”, för du har redan gjort det genom att bara vara dig själv.

 

Du vill veta allt om Di

Om du spenderar tid med någon som verkligen är ”ditt livs stora kärlek” kommer du så småningom också att lägga märke till alla de små detaljerna i hans eller hennes liv.  Du intresserar dig för hans eller hennes dag i detalj,  historier från barndomen och till och med gamla bilder blir fascinerande. När detta händer vet du att denna person är oerhört betydelsefull och viktig för dig.

 När det finns en djupare förståelse mellan två människor vet de hur de ska göra varandra lyckliga. Tänk till nu, vet du vad som gör din partner lycklig? Tänk på de små sakerna, vet du vad din partner gillar att äta eller vad för slags avkoppling han eller hon uppskattar?

Känner du din partner lika bra som hon/han känner Dig?

Ömsesidig respekt är en av grundstenarna för ett hälsosamt förhållande. Utan respekt för varandra kan ni inte skapa en stark och säker grund som ni båda kan stå på.

När man respekterar varandra så blomstrar  förhållande. Kommunikation blir djupare och tillit växer sig ständigt starkare.

Respekt är den viktigaste grundstenen för ett långt och lyckligt förhållande

 
 
 
/Judge Me, and I will prove You Wrong
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se